Και ναι λοιπόν διαδικτυακέ μου φίλε,
επιτρέπεται να αντιγράψεις κείμενα αυτού του blog,
αρκεί να κάνεις σαφή αναφορά στη πηγή:

didaskw.blogspot.com

Καλό διάβασμα...

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Μία πρόταση για το βροχερό σαββατοκύριακο...

Λίγο μετά την πρώτη μου δημοσίευση σχετικά με τη σημασία του θεάτρου για τη διδασκαλία και ενώ οι πρώτες φράσεις της επόμενης δημοσίευσης περί τέχνης και διδασκαλίας ήδη στριφογυρνάνε στο μυαλό μου, ήρθε μία ημερίδα που δείχνει να σχετίζεται με τους προβληματισμούς μου.

Ο τίτλος της ημερίδας είναι "Διαφορετικότητα – Τέχνη – Σχολική Τάξη" και πραγματοποιείται αύριο Σάββατο, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα στην οποία μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες, η ημερίδα απευθύνεται μεταξύ άλλων και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, σε γονείς και στελέχη της Εκπαίδευσης.

Ο τόπος που θα πρέπει να επισκεφτείς αν θες να παρακολουθήσεις αυτή την ημερίδα είναι το Σινέ Αλίκη, πολιτιστικό & αθλητικό κέντρο Νέας Μάκρης.

Νέα Μάκρη; - σαββατιάτικη εκδρομή μου μυρίζει...

Τέλος, σημείωσε ότι η είσοδος είναι όπως θα έπρεπε ελεύθερη.

buzz it!

2 σχόλια:

fisherman είπε...

To λαθος διορθώθηκε

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον ακούγεται αλλά δυστυχώς είμαι πιγμένη στη δουλειά.
Αύριο θα γίνει επίσης άλλη μια ημερίδα. Η Ελληνική Εταιρεία Δυσλεξίας διοργανώνει ημερίδα, με θέμα: Σύγχρονες αντιλήψεις και τάσεις για την εκπαίδευση των παιδιών με δυσκολίες, στην αίθουσα 7 του Δήμου Ταύρου από τις 10:00 μέχρι τις 14:00.


Όποιος πάει σε οποιοδήποτε από τα δύο, ας μας πει πως κύλησαν τα πράγματα. Και φυσικά αν είναι εύκολο τα πρακτικά ή μια περίληψή τους με κάποιον τρόπο, μέσω μέιλ ίσως.

Τα δημοφιλεστερα μαθηματα